~marsik

w kltorym moemencie napsialem tekst typu zanizanie przed odpalem itp? ja pisalem kiedy nalezy akumulowac spolke bo jest tania do wybicia sam z kumpel mialem 10% wszystkich akcji pod progiem orzenilismy od poniedzialku do wczoraj 80% wszystkich akcji w przedziale 53-58 calosc stala do 64 niestety komunikaty pokrzyzowalyplany a tak by msie pozbyl calosc. wiec psialem gdzie kupuwac i gdzie robie dystrybucje czego jeszcze oczekujesz? slucham pociagnij temat upadlosci ktora juz jest ogloszona i wszystko jest w cenie jakeigo komunikatu sie boisz zawieszenia wiem to w taki mrazie podaj mi przepis ktory moze zawiesic indate biorac pod uwage jeej sytuacja finansowa. Tutaj wszystko jest jasne upadlosc raporty sa wiec podstaw do zawieszenie nie ma zadnych rozumiesz to? to ze ty sobie piszesz u upadlosci likwidacyjnej to ja sobie moge rozwnizej napsiac ze bedzie wielki inwestor ktory przejal 50% akcj iz wynku i wyprowadzi spolke na prosta i zajmie sie arbitrazem na kryptowalutach tak smo realne jak twoje zalozenia. czy ja w ktoryms punkcie napisalem , ze wierze w spolke ? ze jest to swietny biznes itp? nie kupilem spekulacyjnie bo latwo firme o kap 2,6 mln wybic i tak sie stao i moi mzdaniem to nie koniec tego ruchu. graelm to samo na almie na cube i na wielu wielu wielu innych trupach i tutaj tez sie sprqawdzilo. chcesz pogadac dalej? ja jestem traderem zajmuje sie tym od 10 lat. po twoim styl uwypowiedzi swnioskuje ze pracujesz na jakiejs cieplej posadzie w banku i nie masz pojecia czym jest spekulacja

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.