Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
sas ma rację. Jeżeli ktoś się nudzi na FKD to niech od czasu do czasu zaglądnie co się dzieje z Goveną. Na początku kupowali po 15, później dojechali do 40 (w 3 miesiące) a teraz oscylator między 5 a 6 gr. Na FORUM niektórzy się już gubią i raz naganiają na sprzedaż a za chwilę na zakup. I wszyscy oczywiście czejkają na pokaz elektrycznych samochodów z ChRL-u, którymi Govena ma rozpocząć najazd na nasz rynek (chyba w maju; termin przekładany 2 razy oczywiście termin przekładają forumowicze) i jest wesoło.
Żebyście nie myśleli, że ja tam zaglądam bo jest wesoło, co to to nie... najpierw kupiłem jak były po 19, później dokupiłem po 26 i wylądowałem na średniej 23. Mogłem sprzedać jak rosło w stronę 40 ale okazałem się pazernym... Jak zaczęło spadać to odczekałem do 8 i dokupiłem... spadło do 6 też dokupiłem. Zakupy zakończyłem przy 5gr za sztukę... policzyłem (a właściwie sprawdziłem średnią) i teraz jak palant czekam na zwyżkę. Po zapiskach na FORUM widzę, że piszą tacy jak ja, tacy którzy kupili taniej i oczywiście ci co kupili w widełkach między 20 a 40... i jest wesoło