Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dzisiaj może otworzą, bo jest minus :) przynajmniej w tej chwili TKO jest na minusie.
Dalej spada przed wynikami. Wycena coraz bardziej absurdalna. Teoretycznie świetna okazja inwestycyjna, ale zawsze kiedy wcześniej tak myślałem (zarówno w odniesieniu do tej, jak i innych spółek), giełda brutalnie ściągała mnie na ziemię. Dlatego wiem, że nie ma "łatwych" okazji na giełdzie, a kurs, nawet w przypadku tak mało płynnych spółek jak Peixin, nie spada bez powodu. Co nie znaczy, że za rok nie może tu być 1000% zysku. Hazard w najczystszej postaci. Czy to możliwe? Na pewno. Czy prawdopodobne? To już zupełnie inne pytanie. Ja nie znam odpowiedzi, ale niewykluczone, że ci, którzy pozbywają się akcji, znają.