~Xenix

Dzisiaj może otworzą, bo jest minus :) przynajmniej w tej chwili TKO jest na minusie.
Dalej spada przed wynikami. Wycena coraz bardziej absurdalna. Teoretycznie świetna okazja inwestycyjna, ale zawsze kiedy wcześniej tak myślałem (zarówno w odniesieniu do tej, jak i innych spółek), giełda brutalnie ściągała mnie na ziemię. Dlatego wiem, że nie ma "łatwych" okazji na giełdzie, a kurs, nawet w przypadku tak mało płynnych spółek jak Peixin, nie spada bez powodu. Co nie znaczy, że za rok nie może tu być 1000% zysku. Hazard w najczystszej postaci. Czy to możliwe? Na pewno. Czy prawdopodobne? To już zupełnie inne pytanie. Ja nie znam odpowiedzi, ale niewykluczone, że ci, którzy pozbywają się akcji, znają.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.