~noexpert

A ja po wczorajszym info z KDPW nic nie kumam , co gorsze nie pojawił się żaden głos ekspercki na forum .

Jestem naiwny ale nie mam wyjścia - obaczę co będzie w raporcie w maju ale mimo wszystko poczekam do 1-wszego - 2-iego Sierpnia - wtedy powinien ukazać się komunikat , że Patro Invest , zgodnie z umową ( poniżej ) zwrócił Damf ponad 10 mln PLN

.......do łącznej kwoty udzielonej pożyczki wynoszącej 10 100.000,00 zł. (słownie: dziesięć milionów sto tysięcy ).
Emitent informuje, że pozostałe warunki Umowy pożyczki z dnia 6.07.2017r. pozostały bez zmian.
Pożyczka jest oprocentowana w wysokości stałej stopy procentowej wynoszącej 6,9% w skali roku. Strony ustaliły, że odsetki od udzielonej pożyczki będą płatne miesięcznie do dziesiątego dnia każdego miesiąca za miesiąc poprzedzający, zaś kwota kapitału udzielonej pożyczki zostanie zwrócona Emitentowi do dnia 31.07.`2018 r. 

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.