~wykres

zyga,
owszem, giełda to spekulacja na własne ryzyko, ale ja pisałem o twej spekulacji intelektualnej dot. braku dywidendy.
tylko tyle

owszem, mam z tobą bliską opinię w tym względzie, bo i ja uważam, iż "Gdyby była przyszłość przed Datą..." - rynek postrzegałby spółkę inaczej

przyjmuję więc twoje plotki jako po prostu TWOJE plotki, dla których odniesień sam nie mogę gdzie indziej znaleźć, więc traktuję je ze sceptycznym dystansem. Nie dezawuuję ich, ale właśnie zachowuję dystans.

I nie pisz o mnie ad personam. Nie schodź do nieuzasadnionego protekcjonalizmu, bo to niczego prowadzi. Mógłbym to odwzajemnić, ale po co/ Nie ma sensu. Nic o mnie nie wiesz. Nie wie wiesz, czy miałem czy mam ani czy zamierzam mieć datę. Znów spekulujesz. Nie usiłuję się dowartościowywać. Nie muszę. Znam swą wartość i na pewno nie szukam dowartościowania na forum bankiera. Nie udaję mocnego - jestem sobą.

Twoje wnioskowanie jest oparte na fałszywych przesłankach z kategorii wnioskowania entymematycznego (sprawdź w wiki). Na razie to ty cały czas usiłujesz za wszelką pokazać, ze jesteś mądrzejszy ode mnie. Po co? dowartosciowujesz się?

mnie nie interesuje to, czy ty lub ktokolwiek ma datę i co z akcjami robi - interesuje mnie wylączznie trafność moich przewidywać. Aż tyle i tylko tyle. Ale ze zrozumieniem przyjmuję, że nie będziesz do mnie już pisał. Ja zaś chętnie będę czytał dalej to, co będziesz pisał...A jak nie będziesz - nie będę rozpaczał...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.