Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jedni naganiają na wzrosty, inni na spadki.
A przecież wystarczy pomyśleć.
Skoro zainwestowali kupę forsy po to, żeby wprowadzić swoją spółkę na giełdę, to nie po to, żeby teraz sprzedawać akcje leszczom po 25 groszy.
Oficjalnie mają 102 mln akcji. Przez ostatnie tygodnie "ktoś" kto o tym wiedział skupił następne parę milionów, może więcej.
Bez sensu z ich strony byłoby teraz wywalać akcje, które kupili co prawda tanio, w obecnej cenie.
W NC inwestuję od 10 lat. W żadną, nawet tę spółkę nie więcej niż po 5000zł. Lubię zarabiać, tracenie mnie wqr. Dal was może gówniane pieniądze, ale taką mam strategie i nie ulegam pokusom.
Nie chce nikogo naciągać, być może się mylę, ale dla mnie na dzień dzisiejszy, znaczy się w niedalekiej przyszłości jest warta ok. 50 groszy za akcje.
A jak ktoś lubi emocje i nie potrafi usiedzieć na tyłku to na Govenę!