Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
spory i różnorodny asortyment produktów, rozpoznawalny brand, konkurencyjne ceny... To o tym co widzę na pulkach w sklepie... Co do grupy, produkują mięsa, wedliny, wyroby gotowe, mrożonki, dżemy, etc, etc, etc... Zakończyli restrukturyzację!!! ponad 400 mln przychodu a spółka warta UWAGA!!! Ok 30 mln!!! Tu nie trzeba być orłem giełdy żeby wyczuć tu pieniądz do zarobienia... Cena akcji... Myślę że to mega promocja!!! Jestem cierpliwy :) Czekam na 10 PLN /akcja... Taniej nie sprzedam...