Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dzięki Moneymaker za opinię. Ja mam nieco inny pogląd na niedziele, myślę, ze z tego tytułu to praktycznie żadnych dodatkowych wpływów nie będzie, bardziej przekonuje mnie IAI Ads, polecam przejrzeć prezentację w sieci, mnie zdecydowanie przekonuje, gdybym miał sklep to na pewno bym zamówił. Ads będzie widoczny w przychodach wg mnie najwcześniej w IIQ, w marcu pewnie też coś będzie, ale to raczej drobiazgi. Tak naprawdę to nawet gdyby wynik marca był słabszy od oczekiwań, to nie ma to większego znaczenia, bo kolejne miesiące mają poważne szanse na przyspieszenie migracji własnie dzięki temu rewolucyjnego IAI Ads.
Bardzo mi sie podoba to parcie Zarządu na kolejne innowacje i w ogóle parcie na sukces, widać, że nie zwalniają tempa, bo są niesamowicie ambitni. Tu każda korekta kursu powinna być wykorzystywana do akumulacji.