Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
. W tym celu wykorzystana zostanie wiedzą, jaką do tej pory pozyskała spółka przy budowie zakładu produkcyjnego i poszerzona zostanie o aspekty rynkowe, aby umożliwić wprowadzenie produktów na rynek.
O ja! p...lę. Przetłumaczę na Polski: zbudowaliśmy sobie fabrykę, bo można było wyciągnąć pieniądze z UE, Udamy ,że mamy jakiś produkt przeznaczony dla sektora ,który potrzebuje modernizacji i sprzedamy ten kit w postaci akcji. Nic i tak nie będziemy produkować bo nie rozpoznaliśmy rynku i zapotrzebowania na nasz super produkt. Jak się zrobi gorąco i nie da się sprzedać więcej makulatury to wprowadzimy program naprawczy aby jak najdłużej pobujać sie na Kanarach za cudze pieniądze.
I żeby nie było mam tą waszą makulaturę w dużej ilości a skoro tak to mam prawo do wyrażania opinii o tym cudzie gospodarczym . Dla mnie właściciele to zwykli cwaniacy i kiedyś zrobią o jeden krok za daleko. Mam nadzieję ,że nastąpi to szybko i wsadzą ich do pierdla.