~Onejromanta

To będzie coś z tego hawe? Moja przygoda z giełda zaczęła się rok temu. Zdecydowałem się zainwestować największa cześć kapitału w hawe. Mając kilkanaście tysięcy akcji liczyłem ze kupie sobie za to nowy motocykl. No i niespodzianka! Hawe zawisło. I tak sobie wisiało i wisiało a ja przywykłem ze kasa zamarzła. I miałem raz sen ze hawe było po 40 złotych. Śmiejcie się lub nie, i wierzcie albo nie liczę ze sen okaże się proroczy. We śnie miałem z hawe ponad milion zlotych i wychodzi na to ze muszę mieć więcej akcji by przy kursie 40 mieć milion z hakiem. Jeżeli faktycznie odwiesza to chyba odkupię. W końcu po co by robili te numery z nova i akcjami po 12 jakby miało już nic z tego nie być? Trzymam cię Spinozaur za słowo, ma być coś fajnego w kwestii hawe.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.