~zyga_1

......." optymiści "? Głupio pewnie teraz wyglądacie, czytając swoje odpowiedzi na moje teksty?! Wieszaliście na mnie psy przy moich powyższych wpisach na tym wątku, teraz zapewne zastanawiacie się skąd u mnie taka wiedza na temat ABC I MCI? Ano powiem: ........... z " plotek ", w które niedoświadczone baranki nie wierzyli, pisząc, że moje opowieści to tylko bajki bez podania argumentów. Pytam ; dalej wam są one potrzebne? Argumenty oczywiście! Dalej nie widzicie, ze jesteście tylko miernotami, inwestującymi w akcje spółek rządzonymi przez cwaniaków.? Tu stosowana jest podobna inżynieria finansowa, jaką stosuje na swoich spółkach jeszcze większy cwaniak ( może nawet krętacz) ............. PATROWICZ. I, jaki morał z tych niby bajek? Taki, ze zostaniecie wyrolowani z przysłowiową.......... ręką w nocniku. Zmuszą was do sprzedaży po cenie do jakiej oni ( władze spółek) doprowadzą np ; 1 zł albo nawet niżej. Jesteście dla nich garbem, którego zechcą się pozbyć i wyjść , jak mówią 'plotki' lub 'bajki".......z giełdy.
Ciekawe, czy dalej cieszycie się z obiecanej - podobno - dywidendy? Jeden mądrala wyliczył ( jak?), że będzie ona w wysokości 8 gr, inny jeszcze mądrzejszy, że 13 gr, a najwspanialszy głupol ,że 14 gr.. ONA - dywidenda - WAM JESZCZE BOKIEM WYJDZIE!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.