Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Oj Grzesiu jaki Ty durny jesteś. Kiedy ja broniłem prezesa ? No kiedy ? Wiele jego ruchów mi się nie podoba, ale ja nie patrzę na niego tylko na spółkę. Przez pryzmat czy da mi w jakimś określonym czasie zarobić. Dlatego też napisałem. Czekam na prognozy na 2018 r. Będą na 10 mln i + . To choćby na rzęsach stawał to 2 zł nie będzie. Co miał wydrenować to to zrobił w 2017. Nawet i stratę tam wpakował. Dzięki temu podatków nie zapłaci w 2018 r. Poupychał wszystko w 2017. Nikt Cię nie zmusza do kupna. Entera ci nikt nie wciśnie. Nie kupuj. Zobacz na kurs za pół roku. P.S. Gdyby nie sprzedaż animatora (To jedno zlecenie poniżej 3 zl) to bez problemu byłoby teraz 3.5-4.0 zl