Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Trochę się na tym znam uwierz mi i moje pytanie jest zasadne. I dlatego powtarzam, że porządny ruch zacznie się po raporcie audytora, który potwierdzi lub nie kondycję spółki i co wpada w który okres. Będzie bardzo dobrze moim zdaniem i myślę, że trochę inwestorów się czai. Jak też głębiej wejdę, jeżeli będzie warto. Wycena spółki jest śmieszna, tylko brak zainteresowania nią i zaufania inwestorów, którzy ją znają. W przypadku potwierdzenia wyników i/lub wypłaty choćby symbolicznej dywidendy wszystko to zmieni się w jeden dzień. Prezesowa zamiast sypać w rynek niech pomyśli o dywidendzie, jeżeli chce zarobić i to czyta.