~naiwny

Dziś sprzedałem resztkę akcji po 16 groszy z dużą stratą bo kupowałem wierząc w prawdziwe intencje zarządu MINOX i Centuriona. Sam wykłócałem się z tobą pisząc, że kłamiesz, ma cel zaniżania i pewnie kupuje i inne jak się okazało bzdury. Wszystko co pisał okazało się prawdą a więc:

1. lewe 3 umowy na dostawę materiałów na te budowy spółek powiązanych, sprawdziłem, dalej nawet łopaty nie wbili
2 lewe, manipulujące i zakłamujące rzeczywiste intencje umowy tzw. listy intencyjne które były podpisane przez ...jedną stronę MINOX i kwoty szacowane i zaakceptowane przez...jedną stronę czyli MINOX. Zarówno Budimex jak i BIP potwierdził, że nikt z osób upoważnionych listow intencyjnych ze spółką MINOX SA nie podpisywał. Pamiętam jak kłamaliście pisząc i wklejając nazwiska z zarządu BUDIMEX ze osoby potwierdzały umową, okazało się to kłamstwami I TO JEST WŁAŚNIE WASZA MANIPULACJA !
3. już 3 listopada gdzie CENTURION ukazał 5% udziału i wyszło info z żądaniem zwołania WZA pisał, że to ściema i układ tych 2 spółek celem dalszej dystrybucji akcji - również pisałem przeciwko mnx, że kłamie itp. co się okazało mówi raport 34/2017 !
Sam pamiętam jak się śmiał pisząc, że 2 ciągu kilku godzin mieli gotowe info i przekroczeniu progu, projektów uchwał, uzasadnienia itp. itd. specjalnie puszczone w piątek przed weekendem gdzie forum szalało pisząc o nawet 10 zł !
Co się okazało  wszyscy wiemy już podbitka 6 listopada do 60 i zjazd na 40 a następny dzień 7 listopada już 25 groszy !
4. info z 20 grudnia, pisał, że na WZA był przedstawiciel SII to był krzyk, że to kłamstwo, że to tylko przedstawiciel jakiegoś akcjonariusza itp. itd. co się okazało, ta sama osoba podpisała się pod pytaniami SII skierowanymi do spółki MINOX SA. w dniu 31 stycznia --> link poniżej. A by było śmieszniej wiele z tych pytań pokrywa się z tymi co tu pisał mnx!

link 

link

tu sobie zobaczcie historyczne notowania. gość udowodnił manipulację kursem akcji i zrzuty przez członków i właścicieli MINOX SA (Ludmita, Yalcin).

Mnx trzymaj się, mam większą wtopę od ciebie ale lepiej tak niż dalej dać się kroić. Jak wyjdzie info o braku wykupu obligacji serii D:

link  termin marzec 2018 !

link 

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.