Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kupowaliście coś w tym sklepie? To jakiś farmazon - po kilku godzinach od złożenia zamówienia mam dane opiekuna, który "opiekuje" się zamówieniem, ale nie wiem kiedy je dostanę, a w ramach promocji dostaję "darmową dostawę bez wniesienia".
Regulamin milczy jak daleko ode mnie podjadą panowie z dostawą "bez wniesienia". Kuriozum.
Niech Zarząd kupi sobie coś w morele.net, x-kom.pl albo agito.pl ( teraz emag.pl) i porówna komfort zakupu.