~Litosci

Ha ha z Toba nie da sie pisac. Masz racje Twoje strategia jest najlepsza i tego sie trzymaj. Opowiadaj dalej farmazony o swoim ciekawym życiu, palracy, mlodszej i kilkanascie lat kobiecie, ile nie kupiles, jaka to nie swietna spolka i jak bardzo w nia wierzysz:) jestes zalosny i nie tylko ja to zauwazylem jak widac. I ja nie twierdze ze cln jest zla spolka bo mam jej akcje ale sie nie podniecam tak jak Ty to robisz. Najgorsze jest to ze ty nawet tego nie widzisz jaki jestes zalosny i jak inni Cie postrzegaja na forum. Ale fakt fakte wiele. Przykladow dajesz z zycia i inwestowaniu.. Prosze nawet dziecko mialo wieksza stope zwrotu:) ha ha zal

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.