Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Szanowni Panowie z Zarządu (Luma)
Od co najmniej roku byłem za zmianą kierownictwa firmy ponieważ za mało wykorzystywany był jej potencjał zarówno produkcyjnie, sprzedażowo jak i marżowo. Optowałem za zmianą i nie ukrywałem "radości" kiedy nowy fund wszedł do akcjonariatu. Moim podstawowym zarzutem było co łatwo sprawdzić zerowa !!! polityka marketingowo - PRowa. Dlatego też zważywszy na fakt iż "na dniach" minie tak zwane politycznie pierwsze 100 dni chciałbym poprosić / usłyszeć co się w firmie dzieje.
Nie powielajcie błędów poprzedniego zarządu gdzie gdyby nie wymuszone przepisami info o raportach + walne to by komunikacji z akcjonariatem nie było.
Info przetargi Polska (Policja, Wojsko, Straż Pożarna, biznes prv), co z Afryką oraz Azją, co z powrotem do rekomendacji ( wszyscy główni konkurenci to komunikują )
Myślę że dla takiej organizacji jak PRT to raczej nie problem.
Pozdrawiam i szczerze życzę sukcesów !