Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja też jestem - delikatnie mówiąc - rozczarowany. Jak większość z nas - sądząc po tym co widać na "s". A w grudniu mieliśmy 13 gr i pusto po prawej między 14 a 20 gr.
Oczywiście, gdybym wiedział , że spadnie do 6-7 gr - sprzedałbym wyżej. Tym co taki plan zrealizowali - gratuluję. A pisać nie ma po co - parę osób już wcześniej sytuację dobrze zdiagnozowało - bez informacji ze spółki nic ciekawego pewnie się nie wydarzy. Ja najwyraźniej byłem zbyt dużym optymistą.