Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2018-02-22 o godz. 18:41 ~Eeeehhhh napisał(a):
> Kolego wielu tu ma ten sam dylemat tj. pogodzić się ze stratą i odrobić gdzie indziej czy przeczekać. Przyznam, że ten kzs nieźle rokuje. Może czas coś postanowić.... Trudny temat, ale przez weekend do przemyślenia. Może rzeczywiście tylko sentyment po zagarniętych dywidendach mnie tu trzymają...
Zdecydowałem i od dziś tego problemu nie mam. Wszedłem w tego kzs'a 100% i 10% D na echu na rok mnie już nie obchodzi, a wzrosty tam będą przynajmniej do 8 marca - ogłoszenie wyników. Ale sentyment do Echa pozostanie. Może w 2019 roku będzie jakaś duża D, ale perspektywa czekania z kasą w zamrażarce mnie przekonała do wyjścia no i ten skok kzs'a. Powodzenia życzę i udanego weekendu.