Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Gorzelnik
trzeba się słuchać starszych :))) dolar spadł, złoto do góry :))) tylko nie wiem czy te złoto to można by zakopać w ogródku, bo jest równie wirtualne jak wszystko co na giełdach
kurcze za szybko sprzedałam KGHM, a taka chodziłam zadowolona że odstawiłam dobrego konia :))) radość z inwestowania bywa względna :)))
zgadzam się z Tobą w 100%, że najgorzej jak kurs nagle leci na łeb na szyję, tak jest nawet na spółkach z WIG20
MIRka zrobiła się totalnie nieatrakcyjna, nawet nikt się nie zastanawia kiedy i jakie będzie odcięcie, nie wiem jak się liczy wartość pp przy układzie jedno prawo na pięć akcji, ciekawe czy drobni będą brali udział w kolejnej emisji, robi się podobnie jak poprzednio, kurs spada w kierunku ceny emisyjnej, ja swoje pp chyba wykorzystam, ale zobaczę jeszcze co podadzą w wynikach rocznych, cały czas wydaje mi się że będzie tu można zarobić, tyle że trzeba wyczuć odpowiedni moment :)))
życzę Ci wyjścia z Bumechu z jak najmniejszą stratą :)))