pajda757

Powiem tak, jestem już trochę na giełdzie i już kilka jak nie kilkanaście razy ominęły mnie naprawdę spektakularne podbitki. Sięgając pamięcią wstecz to tak samo pisali na Site kurs był wtedy po 2 gr, można było brać ile się chciało, ja wtedy kupiłem niby niewiele bo lekko ponad 130K a mogłem dużo więcej ale czytałem na forum że to trup, bankrut, śmieć i papier toaletowy, niestety zasugerowałem się tymi opiniami i przez ostrożność nie kupiłem więcej. Zgadnijcie po ile sprzedałem? połowa poszła za 37 a druga po 39 gr!!! Podobnie było na Rajdach też pisali że to dno, padlina akcje chodziły wtedy po 4 gr można było brać ile się chciało, oczywiście kolejny raz zasugerowałem się wpisami inwestorów z forum kupiłem 40 tyś szt sprzedałem po 56 gr ale mogłem poczekać bo poszło ponad złotówkę.
Morał z tego taki że nie sugerujcie się wpisami tylko sercem, rozumem i intyicją. Takim przeczuciem. Czasami warto po prostu zaryzykować.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.