Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
może trzeba było tę podłogę wyłożyć granitowymi płytkami chodnikowymi w ładnej barwie czerwono-brązowej tak jak ja zrobiłem na swojej alejce ogrodowej , inne ludzie to wysypują grys albo kładą te ohydne kostki betonowe jak w każdym mieście wszędzie tego pełno a ja obmyśliłem całkiem inna koncepcję bo jestem oryginał a nie kmiotek bezgustny, w ogóle to ludzie wcale gustu nie maja i bardzo kaleczą krajobraz koszmarkami architektonicznymi tak ze nawet nie ma na czym oka zawiesić, głupią altanę ogrodowa musiałem zaprojektować samodzielnie bo nie było z czego wybrać z gotowców, to jest rozpacz totalna jak ta komuna kształciła architektów, no ale jak wtedy trzeba było mieć plery żeby się dostać na kierunek i tylko dzieci komunistycznych dygnitarzy się kształciły to teraz mamy efekty, ciekawe czy widłowy raczy się uaktywnić i postawić jakiś konkretny popyt bo dziś go ani widu ani słychu było , przydałoby się żeby mu rano na mszy głowę popiołem posypali w ten święty dzień popielcowy ale wątpliwe żeby brał udział w uroczystości rozpoczęcia Wielkiego Postu a całkiem możliwe że dziś nawet szynkę jadł na śniadanie a schabowego na obiad , nie wiadomo czy katolik czy poganin