Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
z natury jestem "nagły", kilka osob ma mi to za zle, lacznie z moja zona ale gielda nauczyla mnie cierpliwości anielskiej i mam ja tylko do inwestycji/gry wlasnie na niej, tak ze dziekuje za zyczenia, a co niektórym na nerwy proponuje srodki dostępne w aptekach, ponoc pomagają, a'propos twojego nicku/nickow, wlasciwy jest baranstalowy czy baronstalowy? bo nie wiem co o tobie myslec, a miedzy nimi sam chyba przyznasz jest przepasc