Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
czy kupie po 90gr czy po 1zl to bez roznicy prawie bo i tak kupie z zamiarem dlugoterminowym po 50-100zl to bedzie latac za pare lat jak pokaz sie uda i podpisza umowy i 120baniek zarobie na poczatek z tych umow to c/z przy tym kursie wyjdzie ponizej 0,20 pomnozcie razy 100 i c/z sredni w hossie 20 wychodzi czyli 1x 100 = 100zl 1akcja bedzie kosztowac za pare lat a moze za pare miesiecy juz, bo nie takie rzeczy sie widzialo na gieldzie :D haha
Jak nie wierzycie lub chcecie sprzedac wiekszosc ilosc akcji a nie bardzo macie jak bo sa male kupna jak widac to macie okazji mi wywalic teraz po 92gr 30tys akcji czekam na was :)
Tu bedzie wzrost na miare cdproject z 1 na 100zl tyle ze w znacznie krotszym czasie! Zobaczycie sami. Jestem 10lat na gieldzie i czesto wiem co 1000% w przeciagu 1roku urosnie a teraz mowie wam ze tu 1000% to bedzize malooo