emeryt_giełdowy

Dnia 2018-02-07 o godz. 01:02 floryda_floryda napisał(a):
> Co Panowie myślicie sobie teraz? Warto było się obrażać na Platformę? Wypisywać takie głupoty wtedy, kiedy Polska była jeszcze normalnym krajem?
> Jeśli dychacie, to Was pozdrawiam, jeśli nie - pomodlę się za Was.

1/ Co tydzień jestem na forum FW20. A jak dychamy to widać poniżej 
link 
Za 6 miesięcy będziemy oddychać pełną piersią mając 5 tys. brutto emerytury z I filaru emerytalnego ZUS (swoją drogą ten kalkulator emerytalny ZUS nadaje się do kosza - nawet tutaj fałszuję i oszukują na całego) oraz w zależności od potrzeb z II filaru PKE (Prywatnego Kapitału Emerytalnego), który jest większy niż kapitał emerytalny byłego Ministra Skarbu Państwa Jasińskiego uzyskany w ciągu 2 lat bycia Prezesem PKN ORLEN.
2/ Piszesz "głupoty"!! Widzę, że w dalszym ciągu nie przeanalizowałeś i nie wyciągasz wniosków z tego co pisaliśmy o skutkach "majdanu wyborczego", rozmowy jak Żyd z Polakiem oraz skutków podpisów Prezydenta RP większych od użycia "kałacha".
3/ "kiedy Polska była jeszcze normalnym krajem?" - na twoim miejscu zastanowiłbym się co zrobić, aby Polska była krajem normalnym. Ja nie myślę, ja wiem co zrobić. Wybór jest prosty albo DEMOKRACJA, albo DYKTATURA. Jak myślisz co wybieram?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.