Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
kolega Roman to chyba pracuje w BOS i już przewiduje krach w budowlance. Wiemy że Robyg to potencjalny bankrut i dlatego GS tak bardzo chciał zainwestowaćw "trupa". Hehehe, idą zniwa dla budowlanki, ew problemy to po 2019 , do tego czasu jeszcze wypłacą 2 sowite dywidendy, ale się nie dowiemy jakie bo po to jest przymusowy wykup i wycofanie z GPW aby wszystko zostało w rodzinie. Stań kolego przed lustrem powiedz :"4 zeta to dobra cena" a potem wybuchnij smiechem -- i to będzie prawidłowa reakcja. Nie jestem zadowolony z ceny po której oddano dobrą, perspektywiczną spółkę,bo: a) coraz mniej już takich na GPW b) wchodziłem w robyga po 3 zeta i traktowałem jako 2-3 letnią inwestycje z potencjałem >100% wliczając w to dywidendy. A tu dupa, OFE nie stanęło na wysokości zadania, ale jest jeszcze LCCORP w portfelu.