Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
scalenie i ucieczka jak zwala do 1 zl to zmienia zapis pod pretekstem dbalosci o rozwoj spółki i daja kolegom emisje po 20 groszy i zrobia biznes zycia popem pojada do 2 j wszystko oddaja ulicy i tak w koło wszystko dla rozwoju firmy i zapełnią wworki pod korek a was puszcza w skarpetach o ile wam na nie starczy to wydmuszka gieldowa do robienia kasy na glupcach takich jak wy DAWCY KAPITAŁU TU JUZ NIE MA CO ZBIERAC chciałem jeszcze odrobic to co tu kiedys straciłem ale poddaje sie niech strace te 40 tys odrobiłem na cfi moze kiedys kto wie po 30 groszy moze sie skuszę