tobik69

Przeczytałem jeszcze raz to info.

Jeśli ktoś w tym się doszukuje słabości firmy, która ma pomysł na wyprodukowanie leku o dużym potencjale rynkowym po wygaśnięciu licencji innej firmy i wie jak to zrobić to naprawdę Sintra trollujesz jak dziecko we mgle.

Wiesz?

Ja myślę, że brakuje Co zwykłej odwagi żeby sobie kupić akcje CLN - bo są tanie.

Na szkoleniach uczyli, dawno temu że jak klient powie, że w samochodzie jest za mały bagażnik np. w Qashqaiu to trzeba zapytać klienta: za mały? a w porównaniu do czego? Przecież we wszystkich Croos-Overach konkurencji jest taki sam albo mniejszy.

Więc Panie Sintra!
Co jak nie CLN?
Dajesz typy mądralo :))))))))))))))))))))))

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.