Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Moja myśl jest taka: patrzę na wykres - widzę historyczne minima. Kupuję. Kurs idzie jeszcze w dół, więc tracę. Myślę sobie - takie dynamiczne ruchy bez żadnego znaczącego info? albo ktoś już coś wie albo po prostu panika. Mimo wszystko odbieram papier, żeby usrednic i na ewentualnej korekcie w górę nie czekać w nadziei, że kurs odrobić straty do mojej pozycji pierwotnej bo wtedy w ogóle nie wykorzystałem tego wzrostu tylko wyszedłem w najlepszym razie na zero.