Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dokładnie to ZCASH a nie bitcoin - pamiętasz czasy na NC że wszystko co miało IPO, a do potęgi jeśli było firmowane znakiem parówy/spoconego lub Poznanśkiej WIRRówki albo "Mroka" z Parkietu, rosło po 50% dziennie - mówię głównie o latach 2010-11... a pamiętasz Smoke Shop w 2011* ? Do czego zmierzam: uzależniłem się od tego uczucia dreszczyku i grubego hajsu który można zarobić/stracić a że 3 razy więcej zarabiałem niż traciłem to wspominam to z nostalgią a obecnie tylko kryptowaluty dadzą mi podobne emocje i zarobek.
* http://forum.parkiet.com/viewtopic.php?f=1&t=164306&start=1275 -> przejrzyj sobie wiele stron wstecz jak nie wierzysz że kupiłem dużo wcześniej w dołku i trzymałem do rakiety... nick "Caius Cosades"
Co do Softblue, spółka ma potencjał na 1000% wzrostu w rok jak wszystkie pomysły wypalą, ale nie zamierzam za darmo wypruwać sobie flaków kiedy to sami właściciele mają w d*pie kurs i akcjonariuszy np. wszystko co wiemy o dronach jest już stare i przeterminowane (2 lata) tzn. żadnych info o DALSZYCH efektach współpracy z WZL2 - może drony ciągle są tylko na papierze a może już są latające prototypy - NIKT NIC NIE WIE a przecierz cały szał zakupów na IPO orbitował wokół dronów.
Sensofty i Kanada - na 99,9% nie wypaliło, ale to tylko domysły/plotki bo firma nie ma zamiaru NIGDY poinformować o fiasku umowy.