Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2018-01-17 o godz. 18:23 ~sena napisał(a):
> jak coś kolega bedzie wieszał, to prosze o info tutaj, bo ja ostatnio kryptowalutami jestem zajęty, aby odrobić to co tutaj wtopiłem, pozdrawiam
a co to są te <->KRYPTOwaluty<- > ????????????? bo w co drugim swoim wpisie o nich wspominasz??
jakaś zakamuflowana forma naganiania ???
jakiś nowy przekręt z rynku NC ??
czy może waluty , które się 'robi-/ło/' przy pomocy komputera ??? a teraz osiągnęły kosmiczne wyceny (BITCOIN) i tylko czekać na zwałkę , ............
jak znam życie , to na pewno masz te "waluty-KRYPTO" jeszcze po grosze ,..................