Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie lubię jak mi ktoś zarzuca mówienie nieprawdy skoro tak nie jest. Niby po co miałbym coś wymyślać ?
Ale w sumie gość mnie zaciekawił że tak wnikliwie przemyślał i sprawdził to co napisałem i dlatego z grzeczności mu odpisałem. Nie wiem jaki cel mu przyświeca i średnio mnie to interesuje. Ale koniec tego tematu nie czytam go więcej i nie odpisuje.
Czasem się zastanawiam po co ja wogóle piszę na forum ale tak trochę Was polubiłem. Cenię Wasze zdanie i lubię usłyszeć Waszą opinie na temat moich przemyśleń i oceny sytuacji. Szczególnie jak zaczyna się jakiś większy ruch dyskusja robi się ciekawa i przewidywania odmienne. Radzę nikomu nie podejmować decyzji na podstawie naszych pomysłów. Mi się czasem myśli szybko zmieniają bo i sytuacja jest dynamiczna. Forum to czasem też źródło wiedzy której nigdzie nie znajdzie się w serwisach tylko trzeba z niej umiejętnie korzystać. Ja doceniłem wartość forum może trochę zapóźno i gdybym zrobił to wcześniej to bym kilka tyś. mniej stracił na IDM. To spółka na której niezłą lekcję dostałem od dużego zysku do całkowitej porażki. Dużo by opowiadania było ale gdybym wtedy kiedy tąpnęło koło 20 % i upadło ich biuro podróży szybciej fakty poukładał oraz miał większe doświadczenie to bym bardziej wziął do serca to co ludzie pisali na forum. Najgorzej w takim przypadku ze sprzedażą czekać na jakieś odbicie gdy ono nie przychodzi. A sprawdziło się wszystko co pisali na forum.