~slc350

Dlatego ja wywaliłem wszystko kilka dni temu i zaglądnąłem tu po otrzymaniu raportu....  Ogólnie powiem Wam..  Masakra...  Obyście nie zostali sami z tymi akcjami bo jak tak patrzę to konkurencja wyprzedza Ursusa w trampkach....  Coś mam wrażenie, że jednak nie był by to złoty strzał....  Ja zarobiłem troszkę bo kupiłem po 2.60 do 5 zł i średnia mi wyszła 3.5... Ale dzisiaj jak na to patrze to szkoda było czasu..  Ja nie naganiam,  ale wywalanie drugi raz akcji przez pół młot..  I te pierwsze puszczenie akcji kiedy kurs pięknie szedł do góry po wygranej zielonej górze i został bezlitośnie zdławiony,  totalne zero komunikacji, międzyZarząd - inwestorzy....   walnięcie emisji kiedy było mówione, że emisji nie będzie...  Jeszcze bez pp...  Zambia z której kasy nie widać...  Spóźnienia....  Będą kary:(  jakość autobusów biedna...  Rozdawanie byłym pracownikom 1 mln zł kiedy tak bardzo potrzeba kapitału na inwestycje...  Wywalanie pieniędzy na jakieś wskrzeszanie motorka w elektryce....  Utopijne marzenia zarządu o kontraktach w UE...       Ja nie mówię NIE!  Ale niech zarząd powie jakie i skąd ma na to pokrycie.... Bo śmierdzi mi coraz bardziej emisją...  Za pół darmo bez PP ..  Pamiętajmy, że pol-mot objął emisję po 2.5zl kiedy cena była ponad 5zl!!!!!! Poczekali trochę żeby nie drażnić ludzi i wywalaja zarobione akcje :(...    Pozdrawiam były akcjonariusz od 1.5 roku.. 

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.