Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
do jack:
nie moja wina że taka tania spółka, nie moja wina że arkusz do 6,6zł prawie pusty.
Jak masz na rachunku 30 000zł wolnej gotówki postaw PKC na kupnie przed g.17 i sam zobaczysz. Sprawdz tko.
Wiem że lepiej i zdrowiej dla dalszych wzrostów byłoby na poziomie ok 4zł przewalenie większej ilości akcji.
Ale do tego potrzebni są sprzedający a takich nie ma, jedynie animator który jest tutaj od wielu miesięcy i wystawia swoje 1950, 2250 i podobne (po obu stronach zresztą)