Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Doszedłem do wniosku, że tylko chłodna i rzeczowa analiza może zapewnić wzrosty naszej ukochanej i jedynej spółki, w którą wierzymy już piąty rok.
Zacząłem od NAVu. NAV, jak to NAV, raz lepiej, raz gorzej, tylko Bóg tu pomoże.
Index w Turcji rośnie, to pozytywny symptom, dość zresztą symptomatyczny.
Natomiast w NRD zaobserwowałem wzrost Windelna w stosunku do pracy nakładczej u Bauera.
To akurat nie wiem, jak interpretować, bo reperkusje tej interpretacji sięgnęły by dalej niż do Waszyngtonu z którego zresztą płyną wzrosty.
Czechowicz skupił sporo akcji ale zakończył skup i od razu kurs sie osunął. Oby nie wpadł na pomysł dodruku, bo ekwilibrystyka tego posunięcia nie byłaby permanentnie uczciwa wobec inwestorów.
Zapraszam do merkantylnej dyskusji, pozdrawiając wszystkich inteligentów.