Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie wiem ale czytalem jakies artykuly, niby niezalezne ze niby jest super przyjazny interface. Wiem ze sa strasznie duze oplaty przy wyplacie... tzn. Od 5 $do 25 fo 500$ wyplaty. Najbardziej sie oplaca wyplacac 500$...problem tez moze byc ze tak naprawde to moga troche mamipulowac kursem. Tak jak to jest np przy 500+ Ja tam wlazlem bo intetesuja mnie crypto. Ale nie wiem czy tam moge takowe kupic. Aha minimalna wplata to 200$ akceptuja tez pay pal