~tezż_fundamentalist

Dnia 2017-12-22 o godz. 16:57 ~jan napisał(a):
> No i znalazl sie "recenzent" i pasozyt w jednym ,ktoremu nic albo niewiele wychodzi w "szulerni" szumnie nazywanej gielda p.w.
> Czekal na zyski latami bez rezultatu ,az frustaracja przkroczyla poziom krytyczny i zwyczajnie wybuchł .
> Zaufal tezom wyrazanym przez "zaparacowanego" po pachy bialoczerwonego ,lubi zatem czerpac (żerowac) z wynikow nie swojej pracy .
> Ciekawe co sklonilo cie koles do naglej ,poprzedzonej dlugotrwalym ,skrupulatnym monitorowaniem moich wpsiow, oceny mojej tu obecnosci ,czyzby seria ostatnich niepowodzen ? :)
> Wyżywasz sie na tych co nie "mysla glosno" ,ale odwaznie ryzykuja podajac konktretne prognozy kursu .( a to nie wychodzi dobrze)
>  Sam nie wnosisz i nie wniosles tu nic na watku ,a kreujesz sie na madrale uprawnionego do oceny innych.
> To forum dla kazdego kto interesuje sie spolka i nie wazne z jakich powodow o ile nie kryja sie za tym niecne intencje.
> Jest tu wielu spamerow ,ktorzy dgraduja watek ,ale ty wlasnie uczpiles sie mnie ,czy to nie dziwne ?
> A moze wlasnie twoje straty sa wynikiem dzialan za moim "podszptem" i to mnie bawi :))))
>
> Wesolych Swiat!
>

Oj zabolał ten hak Jana znawcę....Zabolał, nie trzeba było kupować po 5-8NAV to by nie bolało...

Nie każdy mający akcje musi pisać na forum bankiera, ludzie mają ciekawsze zajęcia niż udzielać się na forach i to spółek których akcji nie posiadają prawda Janie? Już wolne przed świętami, biznesy pozamykane więc i czasu trochę więcej a więc tak jak sam piszesz że każdy może pisać na forum więc korzystam...
Napisałem Ci już, że tak jak tezy białoczerwonego nie sprawdziły się tak i Twoje prognozy również. Więc w czym jesteś lepszy? Różnica jest taka, że on pisze o fundamentach i często podpiera to linkami które to wiadomości MCI powinno udostępniać, a tego nie robi a kiedy kupić i sprzedać to już sprawa tego którego są pieniądze, Ty zaś udajesz maestro AT a ani razu nie przeczytałem "słuchajcie jest mocny sygnał na kupuj, więc ja kupuję, albo jest mocne sprzedaj to czas sprzedać i spadam". Podajesz opory i wsparcia z których nic nie wynika, tak jak z postów w tym wątku. Wiesz dlaczego tego nie robisz, bo szybko by wyszło że jesteś cienki i tyle.

Nie wiem skąd w Twojej głowie, że każdy kto kupił MCI ze względu na fundamenty gdy NAV wynosił 5-8zł kilka lat temu traci? Jak żeś to wyliczył znawco matematyki również jak widzę? Nie mierz innych swoją miarą, bo słabo to wygląda. Rozumiem, że Twoje intencje są czyste, a wszystkich innych już nie? Co za gość, jaki święty!!! Człowieku ludzie na forum to nie sprzymierzeńcy a raczej przeciwnicy bo być może im sprzedam akcje gdy przyjdzie na to pora, bez zbędnych sentymentów czy wyrzutów sumienia.
Wesołych świąt.

P.S.
Nie oceniaj innych bo sam możesz być oceniony!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.