Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
no i fajnie, zabawilas, bylas gościem, wiesz więcej...ale do rzeczy, slajdy przejrzałem z atencją profilu butli Chopina...ładne to, jestem szczerze zaintrygowany jak "opakowali" Chopina i to pozycjonowanie...napisałem dziś zanim slajdy wrzucili, że "chcą" się bić o lvl Diora, hehe, znawca ze mnie jak nic...tyle, że teraz butla to całe 40zeta, i co opakowanie zmieni, że wywali "oczekiwaną" wartość 300-400% ? qcze, to ja chyba wykupię teraz całe magazyny póki taniocha ! a poważnie rozumiem, że ruszą w Swiat z kodem "590" i budową świadomosci, że nie tylko u nas zrobione, ale i wyprodukowane od "A-Z". Azja jak najbadziej, tam Chopin muzyczny to Bóg, więc szanse olbrzymie, rynek przeogromni i kasa i za "jakość" zapłacą. Skoro Austria za swoje słodkie Mozarty szarpie jak za "zboże" to czemu Mirce ma się nie udać...dawać Lewandowskiego za pół roku do reklamy :) i Wszystkie rynki są nasze..cena nie gra roli !...i tyle w temacie. Bo innej "twarzy" sukcesu i "życiowej" zaradności i wiarygodnosci nie widzę na dziś w PL, co Wy na to ?!?