Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie wiem jak wy, ale do mnie nie trafia ta ciągła gadka przeciwników mlm o tym, że nie można tam zarobić. To jest już tak nudne, że nie chce się tego czytać. W normalnej - etatowej pracy też czasem jest tak, że nie możesz zarobić (przyzwoitych pieniędzy) czy to wina Twoja czy pracodawcy? Myślę, że gdzieś po środku. W przypadku marketingu społecznościowego efektów nie ma się od razu, ale jak idziesz do firmy to też nie zostajesz w niej dyrektorem na drugi dzień.