~BICO

Nie wiem czy to było do mnie akurat ale bym się za bardzo na Twoim miejscu nie martwił o moje inwestycje ;). Na prawdę trzeba uważać do kogo wysyła się zaczepkę bo pracowałem kiedyś w BM i byc może znam nawet twoich przełożonych ;). Jak na razie to wasza strategia naganiania to jakaś wielka pomyłka. Zamiast zachęcić ludzi do sprzedaży to umocnieniła opór i niechęć do wzięcia udziału w tym cyrku ;). Bez ładu i składu. Co prawda projekt był ciężki, prawie niemożliwy do zrealizowania...ale można było to inaczej poprowadzić. Ale uczyć was nie zamierzam. Wiedza kosztuje. Potwierdza sie tylko to o czym się czesto mówi wśród ludzi z branży. Poziom ludzi pracujących w branży gwałtownie się obniżył do tego co jeszcze było 10 lat temu. Sama szkoła nic nie da jak się nie ma pasji....ale to temat rzeka

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.