~AS

Nie odnosi się do oczywistych zasad giełdowych, wyceny wyników (duuuużo lepsze) lub przyszłości (IV kwartał dostarczył wielu bardzo ważnych zdarzeń), bo na NEWAGU nie ma miejsca na dyskontowanie wyników i przyszłości.

Na pewno pierwszy przestrzegałeś gdy było ze  3x WK gdy cena chodziła w okolicach 25zł?
Pamiętam, ze był taki czas i na pewno założyłeś wtedy z 10 tematów o "spompowaniu przez spekułę", przestrzegając przed zakupami na podst. tych twoich... wskaźników ...:))))
  Nawet taki rekin AF jak ja widzi, jak tania jest wycena. Zrób jedyną wiarygodną rzecz – poproś o analizę kogoś, kto się tym zajmuje i podpisze  nazwiskiem.
Jeśli stwierdzi na przestrzeni tych kilku lat jakieś totalne aberracje, to może uwierzę, ze tu od 3 lat dzien w dzień trwa manipulacja.
Pokaż te piękne zyski i rentowności bo póki co, wszystkie Twoje wypociny, to tylko wypociny anonima, bez nazwiska o kilku nickach.

Pierwsza linia walki z wrogiem - zabić śmiechem, zniszczyć wiarygodność, podważyć argumenty, ukierunkować dyskusję na tematy zastępcze i wymyślone - np. adresy IP

Sam to zaproponowałeś.
Nie ma tu ani jednej osoby, której nie pomawiałes o różne IP itp. a okazało się, ze sam tak funkcjonujesz, mimo niejednokrotnego przyłapania, hipokryto.
Już mój 1szy wpis na tym forum spotkał się z zarzutem, czy aby dla kogos nie pracuje dlatego, ze pukałem się w czoło gdy zakładałeś tematy  (po co >?) o niesprzedawaniu akcji na samym początku wodospadu ! :)
Trzeba było wtedy spuścić. Miałbyś dziś więcej włosów i nieco lepszą perspektywę :)

A tak, równie dobrze można zakładać, że jesteś z "nimi".
Co chwila wyskakujesz z projekcjami cenowymi.
Praktycznie żadna się nie sprawdza, więc spokojnie można w ten sposób łapać drobnych po nie właściwej stronie Rynku.
Bardzo proste ...
Jeśli tak jest - truchlej, bo czeka Cię ósmy krąg piekieł Dantego Alighieri.
Teraz poproszę lajka :)

Żeby było ciut poważnie; wiedza kiedy akcji NIE kupować i umiejętność REALIZACJI STRAT , to są w mojej ocenie Heraklesowe Słupy funkcjonowania na Rynku. Nie ma ważniejszych rzeczy. Cała reszta jest dobra, ale dla anali, dziennikarzy, eunuchów i może tej zabawnej drużyny Ryszarda Petru :))

"Tu ma być marazm do czasu decyzji o wybranej opcji strategicznej...."

Ale chyba podano, iż nie wiadomo, czy w ogóle zostanie zrealizowana jakakolwiek opcja???
Czy ja źle rozumiem, czy Ty znowu rozmawiasz z duchami?
Tylko do jesieni ub. roku, podawałeś chyba ze 10 terminów do kiedy miał być marazm i zaniżanie przed odpałem ....wiec nihil novi, poza rekwizytami. Mówię Ci - w końcu trafisz.
Odyseuszowi udało się po 10 latach..

Pisałem już uprzejmie. Jesli KNF ustali, ze sam Muamar Kadaffi zza grobu miesza na tym walorze, to i tak nie zatrze to wrazenia, ze przy okazji swojej misji wypisujesz tu tak przerazajaca ilość absurdów, ze nikt tego nigdy nie pozbiera.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.