Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mam niestety trochę tego śmiecia, zastanawiałem się, czy nie dokupywać po tej rzezi listopadowej, ale niestety google trends mnie trochę niepokoją. Rozpoczął się okres przedświąteczny, a szalonego zainteresowania nie widać (przynajmniej na tym poziomie), niestety obawiam się, że zrewidowanej prognozy też nie dowiozą w 4Q2017. Spółka jest bardzo tania, ale czarno widzę przyszłość, bo to chyba będzie już ostatni gwóźdź do trumny, po której na zawsze zostaną zaklasyfikowani jako oszuści.