joanna989

W dniu 29.11.2017 kurier inpostu przyniósł paczkę dla mojego syna za pobraniem niestety zamiast 162 zł pobrał 262zł ja głupia dałam mu jeszcze 10 zł za fatygę. Dopiero po jakimś czasie założyłam okulary żeby przeczytać co to jest a tam widnieje jak byk 162 zł, Zaraz niezwłocznie złożyłam reklamację pod nr tel 722444000, 29.11.2017r. o godzinie 12.37 i konsultant powiedział mi że ktoś skontaktuje się w ciągu 48 godzin niestety do chwili obecnej a dzisiaj jest już 04.12.2017r. cisza, w nosie mają klientów a pracownik dalej będzie okradał starsze osoby. Tak solidna jest firma Inpost. Jutro idę zgłosić całą sprawę na policję.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.