Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
kto zareagował i uciekł z tego waloru ochronił duzo kasy mówiłem ze tu jest sufit 27 zł tu jest wszystko w tej cenie nastepne raporty i co tam jeszcze moze jeszcze do 30 i koniec zgrana karta po ogłoszeniu raportu duze obroty jak na esotiq i ucieczka teraz podpucha z cena 30 zł na sprzedaz poza obrotem oj robaczki to juz niestety koniec wzrostów cena 15-17 zł to wartosc realna i tam schodzicie pare sesji z pkc i po zabawie było słuchac a nie udawac znawców porady darmowe ja w tym czasie wyjołem na dino 21 %teraz czekam z gotówka na rachunku obstawiam ursus i cene na 14 zl w 2018 r czekam na zjazd ponizej 4