~InVest

Anna Aranowska-Bablok, Prezes Zarządu Cambridge Chocolate Technologies SA w rozmowie z Agnieszką Zarębą o rozwoju i komercjalizacji produktów w formacie żywności funkcjonalnej, która niesie benefity zdrowotne dla osób ją spożywających.
Spotkanie dotyczyło technologii, na bazie której komercjalizowane są produkty na całym świecie, a także produkowanych obecnie trzech rodzajów czekolad, które posiadają swoje unikalne właściwości zdrowotne. Podczas rozmowy podsumowano m.in. debiut na NewConnect, ekspansję międzynarodową (Europa, Azja czy Ameryka), sprzedaż e-commerce, współpracę z influencerami oraz plany rozwoju spółki.

link 

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.