Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
devi napisał:
<<DK juz zajal sie tym tworem nazywanym spoldzielnia wroclawsko warszawska , najprawdopodobniej najwieksza organizacja przestepcza ktora dzialala w historii Rzeczypospolitej kiedykolwiek , pranie pieniedzy , haracze , handel ludzmi , przekrety gieldowe , watowskie , skoki wszedzie sa Ci oprawcy i beda siedziec w latrynie ale trzeba poczekac jeszcze z rok mize niecaly jak zamkna kilkaset osob na raz>>
- hoho
Ja myślałem, że to zwykła grupka bezrobotnych z Dworca Wschodniego, bezdomni, garbaci, niedomyci - kał w nosie..
A oni tak zdemoralizowani, że się w to przebierają i przyjmują takie teatralne charakteryzacje.
Tylko czy nie są chorzy psychicznie.
Na mój gust to oligofrenicy