Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2017-11-22 o godz. 23:18 ~Gallileo napisał(a):
> a może faktycznie emisja ale nie dla Buchajskiego tylko tak jak w 2011 dla jakiegos funduszu? w zasadzie mialoby to wiekszy sens?
a co za tym idzie spadek wartości akcji do ćwierć grosza , kolejny resplit po kolejnym dodruku miliarda akcji, przepraszam nie gniewaj się sam to wymyśliłeś czy Ci ktoś pomagał , nasz najlepszy przyjaciel B ma akcji w cholerę albo jeszcze więcej i niech przekaże funduszowi czym prędzej znaczną nic nie znaczącą ich część dopóki są coś jeszcze warte , pytam kto przy zdrowych i poczytalnych zmysłach trzyma jak kocur g...o dziesiątki milionów akcji które nikogo nie interesują i codziennie tracą na wartości kto pytam kto trzyma , jeszcze raz przepraszam ale tak napisałeś jak ich człowiek, nie zmuszaj mnie żebym i ja tak myślał jak niektórzy na forum , ja tak niechcę nawet myśleć o Tobie , teraz się kładę spać i będą mi się jakieś emisyjne B zmory śnić , takim jesteś moim przyjacielem , nie spodziewałem się tego po Tobie , jak ja teraz zasnę , wymyśl na jutro coś lepszego , mniej bolesnego