Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
o przepraszam chłopaki, ja to wczoraj miałam kiepski nastrój, dziś mam bardzo pozytywne nastawienie :)))
MIRka nie ma jak zbankrutować na dziś, ma tyle kasy od Kamoli że mogą sobie spać na milionie :)))
scenariusz bankructwa i przejęcia zabezpieczeń nie wchodzi w grę, jeśli mam 30 lat i jestem milionerem to kradzież kolejnego miliona kosztem zszarganej opinii to najgłupszy pomysł jaki można sobie zafundować
znam kilku ludzi, którzy mają kasę, dla nich od kolejnego miliona ważniejsze jest własne ego, a na ego oprócz zarobionych pieniędzy składa się jeszcze kilka innych czynników, jednym z nich jest odniesienie sukcesu, a drugim poważanie społeczne
mogę się założyć że i Kamola i młody Tuora szybciej sprzedadzą duszę diabłu niż pozwolą na bankructwo przedsięwzięcia mającego stanowić potwierdzenie ich umiejętności menadżerskich i wyznaczać "och" i "ach" w relacjach międzyludzkich :)))
no dobrze, może z tym OFE w grudniu to trochę przesadziłam, ale w przyszłym roku jak w banku mamy na pokładzie jakiegoś wielkiego grubasa :))) po pierwszym kwartale zysk, a w drugim hieny chcące zarobić kasę na byłym bankrucie, który przepoczwarzył się w motyla :)))