Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
marzenia...fajne:) a póki co sprzedają sobie do lewej i testują ile wycisną, -5% na 10k sztuk hehe dobre, jak mojego stopusa złapią to dolne jak nic, ale czy tego chcą ? znowu być tak postrzegani nisko, wątpię i jako "ktoś" z zewnątrz nie byłbym zainteresowany takimi poziomami MIR, ale kto ich tam wie, rozgrywają jak chcą, ja z totalnego dna powstałem, więc co będzie do 13.12 i później to mi to tamto, kicha nadal, że nie widać ich na półkach - przynajmniej ja nie, a sporo różnorakich blaszanych sklepów odwiedzam