Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
APA ma być chyba na początku grudnia. Wraca Milk Stout, może poprawią go trochę kto wie.
No i pojawiły się newsy o New England IPA.
Skoro browarnik z kingpina szwęda im się po browarze to rozumiem, że to jakiś układ jest i być może Kingpin bedzie teraz warzyl w Kamionce. Nawet gdyby jakoś taniej w związku z niejasną umową to trzeba też pamiętać o efekcie marketingowym w [piwnym środowisku.
Nie mam zamiaru się zachwycać tym co robią, ba z filmów na tubie się śmieję, z chaotycznych ruchów też, ale nie mam zamiaru ich skreślać bo jeśli chcą dać radę mają szanse. A jeśli chcą zrobić wałek to moje gdybanie gówno tu da bo wałek towałek i nie zależy od tego jak dobre/złe piwo warzą i ile medali zbierają rocznie.